Service

Mulder service

Anywhere & Anytime!

Goede service verlenen is voor Mulder Europe vanzelfsprekend!

‘Als het gaat om een snelle en optimale service voor betonmixers, moet je Mulder Europe bellen’. Het zou een aardige reclameslogan kunnen zijn. Maar nog beter: het zijn de mensen in de beton- en bouwindustrie die deze uitspraak doen.

Bij Mulder Europe kunt u altijd rekenen op een oprecht advies en service van ervaren experts. Onze organisatie heeft een no-nonsense cultuur, waarbij professionaliteit samengaat met innovatie en kwaliteit. Wij investeren aanzienlijk in middelen en technologie om voor u de ideale partner te zijn. Wij streven ernaar om u zo efficiënt en snel mogelijk te helpen. Ons ‘ANWB-team’ voor betonmixers staat altijd voor u klaar. Bij u op locatie of bij ons in Dordrecht.

Mulder Europe is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud, reparaties en schadeherstel aan betonmixers. U kunt bij ons terecht voor Mulder mixers, maar ook voor van een ander merk. Wij hebben hiervoor de kennis, creativiteit én de onderdelen in huis; wij houden van een uitdaging.

ISO 9001

ISO9001 certificering

Mulder Europe B.V. is sinds 19 december 2014, ISO 9001 gecertificeerd. Wilt u een kopie van ons certificaat of bent u geïnteresseerd in ons kwaliteitsbeleid, stuur dan een e-mail naar info@muldereurope.com