Elektrisch Aangedreven Stationaire Betonmixers

Opmaak 1

‘Groene’ alternatieven met een aanzienlijke kostenbesparing

Ruim een decennium geleden is Mulder Europe begonnen met de ontwikkeling van een betonmixer welke elektrisch wordt aangedreven. Inmiddels biedt Mulder Europe 2 verschillende elektrisch ondersteunde aandrijfvormen voor stationaire mixers aan:


Mulder Dual Power (Hybride) Stationaire Betonmixer

Bij deze variant is er naast de hydrauliek aandrijving i.c.m. een dieselmotor parallel een Electromotor opgebouwd welke via het hydraulische systeem de mixer aan kan drijven. Indien er op de bouwplaats net (kracht)stroom voorhanden is kan deze mixer aangedreven worden door de elektromotor en is er dus totaal geen CO2 uitstoot. Mocht er op de bouwplaats geen stroomvoorhanden zijn dan kan de mixer op de authentieke wijze door zijn dieselmotor worden aangedreven

Naast een aanzienlijke brandstofbesparing heeft deze hybride versie als groot voordeel dat er stil en schoon kan worden gewerkt.


Duurzame Zero Emission Stationaire Mixer

Voorheen werden stationaire mixers aangedreven door hydrauliek en een separate dieselmotor. De Zero Emission Aandrijving is een volledig elektrische aandrijving voor de betonmixer.

Voor meer informatie raden wij u aan rechtstreeks contact met ons op te nemen of het contactformulier toe te sturen. Zie contactpagina.