Mixers van Mulder, al meer dan 70 jaar de beste keus!

Published by HansStok on

Team Mulder in Actie

Deze week zijn we begonnen met reparaties en onderhoud aan Mulder mixers in verschillende industriële fabrieken. Deze reparaties & onderhoud voeren we uit als onze klant de productie stop heeft gezet. Dit gebeurt meestal in de zomervakantie en aan het einde van het jaar. Bij een 30 jaar oude Mulder mixer hebben we afgelopen week de originele tankwielkast vervangen voor een nieuwe tandwielkast. Daarnaast is er een inspectie & onderhoud uitgevoerd zodat deze weer 30 jaar verder kan.

Vanaf volgende week zijn de Mulder betonmortelfabrieken aan de beurt. Ook deze gaan we in top conditie brengen.

In onze werkplaats hebben de monteurs niet stil gezeten. Hieronder een impressie van de mixers die momenteel in productie zijn.