Transpo Nuth breidt uit met een nieuwe Mulder OMH-17 mixeroplegger

Published by HansStok on

Transpo Nuth is een Transport & overslag bedrijf waar je tevens terecht kan voor tuin en terras bestratingen. Naast transport van hun eigen betonmortel rijdt Transpo Nuth ook voor andere betoncentrales. Hun modern en uitgebreid wagenpark is nu aangevuld met een nieuwe Mulder OMH-17 mixeroplegger.

Deze 17m3 mixeroplegger is voorzien van een volledig hydraulische, op afstand bestuurbare, telescopische stortgoot, die zich over een lengte van 9 meter uitstrekt met een bereik van 125m2.

Met de afstandsbediening is naast deze telescopische stortgoot ook de drum & de dieselmotor te bediening. De totale mixeropbouw is gespoten in een Nano blanke lak waardoor beton minder goed hecht aan de betonmixer. Naast deze opties is deze mixer voorzien van onder andere een consistentiemeter, watermeter & RVS kisten. De oplegger is van het merk DRACO.