Albeton Rotterdam ontvangt nieuwe Mulder Betonmixer

Published by HansStok on

Algemene Beton Maatschappij B.V. (Albeton), producent van betonmortel, heeft recent de eerste nieuwe Mulder H-11 betonmixer in ontvangst genomen op hun nieuwe vestiging in Rotterdam. Binnenkort ontvangt de vestiging nog meer Mulder betonmixers.

Deze 11m3 betonmixer is voorzien van de nodige opties zoals onder andere een halve klep, verlenggoten en opstap op de stootbalk. De betonmixer is gemonteerd op een DAF CF 8×4 chassis. Ook deze DAF is uiteraard geleverd door DAF dealer Truckland. Alle betonmixers van Albeton zijn van het merk DAF / GINAF en voorzien van een Mulder mixer. Ook rijdt Albeton nog steeds naar tevredenheid met onze wereldprimeur, de Mulder “EcoDrive” elektrische truckmixer. We zijn Albeton wederom dankbaar voor deze opdracht.

Categories: Betonmixer