Nieuwe Mulder H-16 Betonmixer voor A. van Velsen Transport uit Stompwijk

Published by HansStok on

Transportbedrijf A. van Velsen Transport uit Stompwijk heeft recent een nieuwe Mulder H-16 Betonmixer aan het wagenpark toegevoegd.

Deze Mulder 16m3 betonmixer is voorzien van de nodige opties zoals aluminium watertank & ingebouwde bediening aan de achterzijde. De betonmixer is gemonteerd op een MAN TGS 49.470 10×4 BBL die geleverd is door Van Leeuwen Truckservice. De 5de as is gemonteerd door Wierda Voertuig Techniek. We danken A. van Velsen Transport om 6 maanden na het leveren van de vorige Mulder betonmixer weer een betonmixer te mogen leveren.

A. van Velsen Transport B.V. is door de jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd transportbedrijf dat ervaring heeft in bijna alle vormen van transport.

Een goedlopende organisatie, een modern wagenpark en een team van goed opgeleide en gemotiveerde mensen. Daardoor zijn ze in staat om vele logistieke uitdagingen aan te gaan.

Met hun eigen werkplaats kunnen ze hun wagenpark voorzien van perfecte onderhoud, waardoor ze altijd met een fris wagenpark klaar staan voor hun klanten. Mede hierdoor is de kans op onnodig uitval minimaal.