Nieuwe Mulder OH-16 Opleggermixer voor A. van Velsen Transport uit Stompwijk

Published by HansStok on

Transportbedrijf A. van Velsen Transport uit Stompwijk heeft recent een nieuwe Mulder OH-16 opleggermixer aan het wagenpark toegevoegd.

Deze hydraulisch aangedreven 16m3 betonmixer is voorzien van de nodige opties. Op de DAF CF 480 FT SC is door Mulder een hydraulische pomp geplaatst die verbonden is met de motor-PTO. Ook het slangenrek met MultiFaster is door Mulder gemonteerd. Dankzij deze MultiFaster zijn de hydrauliekslangen in beweging af te koppelen zonder lekkage. Dit is al de 3de hydraulisch aangedreven opleggermixer die Mulder heeft mogen leveren aan A. van Velsen Transport.

 

A. van Velsen Transport B.V.
A. van Velsen Transport B.V. is door de jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd transportbedrijf dat ervaring heeft in bijna alle vormen van transport.

Onze goedlopende organisatie biedt u een modern wagenpark en een team van goed opgeleidde en gemotiveerde mensen. Daardoor zijn wij in staat om vele logistieke uitdagingen aan te gaan.

Met onze eigen werkplaats kunnen we ons wagenpark voorzien van het perfecte onderhoud, waardoor we altijd met een fris wagenpark klaar staan voor onze klanten. Mede hierdoor is de kans op onnodig uitval minimaal.