Vacature Constructiebankwerker

Published by HansStok on

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende job? Een job met veel doorgroeimogelijkheden? Ben jij gemotiveerd en kan jij zelfstandig werken? Ben jij ook nog eens technisch? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen? Als een ‘Lasser / Constructiebankwerker’ zorg jij dat onze Mulder betonmixers geproduceerd worden. Wij van Mulder Europe zijn dan ook enigst producent in Nederland van betonmixers. Hierom draag jij dan ook bij aan de bouwindustrie in Nederland, Benelux en andere buitenlanden. De werkzaamheden vinden dan ook plaats in onze fabriek te Dordrecht.

Door jouw professionaliteit, vakkennis en flexibiliteit maak jij het verschil om de perfecte betonmixer, stationaire mixer of andere mixer af te leveren. Hiernaast zal je dan ook werken in professioneel en gezellig team.

 

Wij vragen van jou

 • Afgeronde opleiding VMBO / MBO Werktuigbouwkunde, Motorvoertuigentechniek (of vergelijkbaar);
 • Rijbewijs B
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van hydrauliek is een pré;
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
 • Proactief, nauwkeurig, kwaliteits- en oplossingsgericht, stressbestendig;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, communicatief vaardig;
 • Hands-on en geen 9-5 mentaliteit.

Wij bieden

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met enthousiaste en gezellige collega’s;
 • Een werkomgeving waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd;
 • Een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf;
 • Mogelijkheid tot persoonlijke groei en opleiding;
 • Niet onbelangrijk: leuke bedrijfsuitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels.

 

Join Team Mulder

Mulder Europe is een innovatief en dynamisch bedrijf, met het oog op klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Mulder Europe is al meer dan een halve eeuw producent van betonmixers van topkwaliteit. Mulder betonmixers vind je op bouwwerken in Nederland maar ook internationaal weet men ons te vinden. Wij werken non-stop aan het optimaliseren van betonmixers, gedreven door onze onder-scheidende passie voor het vak. Mulder Europe ontwerpt, innoveert, produceert en installeert complete systemen waarin wij klantgericht meedenken.

Onze flexibiliteit resulteert in het leveren van maatwerk en de beste oplossing voor de klant. Door de jarenlange ervaring, vakbekwame kennis en goede samenwerking met de klant, zorgt Mulder Europe voor een optimale zekerheid. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om proactief tot innovatieve oplossingen te komen. 

 

Vragen? Bel ons! 078-6221300 Onze collega’s willen graag jouw vragen beantwoorden.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en stuur jouw cv naar recruitment@vanaalstgroup.com

 

Mulder Europe B.V. is onderdeel van de Van Aalst Group.