10 m3 truckmixer voor Noorse afnemer

Published by admin on

Aanvang juni leverde Mulder Europe een nieuwe DAF CF530 met een 10 m3 Mulder truckmixer af in de Rotterdamse haven voor transport naar Noorwegen. De mixer wordt via Nordic Truckcenter geleverd aan Sirdal Betong.

Deze 530 pk EURO 6 DAF is uitgevoerd met vele opties af fabriek, zoals een slaapcabine, luchthoorns, lichtmetalen velgen, Adaptive Cruise Control, ZF intarder en standverwarming met restwarmte pomp. De Mulder H-10 mixer is uitgerust met een 600 liter aluminium watertank, klap- en verlenggoten en elektrische mixerbediening (vanuit de cabine, vanaf het bordes èn vanaf de achterzijde), de mixer is zilver metallic gespoten.

Ook deze Mulder mixer is uitgevoerd met rechte achterkant om lossen in kubels en schoonmaken te vergemakkelijken. Mulder Europe bouwde deze mixer naar wens van de klant zeer compact zodat op elke Noorse weg goed te manoeuvreren is.